Κρατήσεις

Μεσσάρια

 Χάρτης Σαντορίνης

Η Μεσαριά είναι ένα όμορφο χωριό στο κέντρο του νησιού, μόλις 3 χλμ από τα Φηρά, την πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Το χωριό ξεχωρίζει για την υπέροχη αρχιτεκτονική του που συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ με Νεοκλασσικά στοιχεία. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια της Μεσαριάς και δείτε τα ασπροβαμμένα σπίτια με τους ολάνθιστους κήπους. Το χωριό μας είναι περιτριγυρισμένο από αμπελώνες, δημιουργώντας έτσι ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Με τακτική λεωφορειακή σύνδεση με τα Φηρά και όλους τους άλλους τουριστικούς προορισμούς στην Σαντορίνη, η Μεσαριά αποτελεί ένα βολικό μέρος για τη διαμονή σας.

Το Ξενοδοχείο Άννυ βρίσκεται μόλις 1 χλμ από το αεροδρόμιο, 3 χλμ από τα Φηρά (την πρωτεύουσα του νησιού) και 5 χλμ από το λιμάνι του Αθηνιού. Η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις 3 χλμ από το ξενοδοχείο μας.

Θα βρείτε ταβέρνες σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, ενώ το παντοπωλείο και η στάση λεωφορείου βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Το εισιτήριο λεωφορείου για τα Φηρά και την παραλία κοστίζει €0.90, ενώ το ταξί για τα Φηρά κοστίζει €3.5, για το αεροδρόμιο €4, για το λιμάνι €8 και για την παραλία €3.

Μεσαριά, Σαντορίνη
@: annysantorini@yahoo.com